Инфо

Агенција „Марили“ по трет пат го организира тематскиот ден „Здравјето и убавината во функција на современата жена“

На 29.03.2017 година во Мултибизнис центарот на Скопски Саем со почеток во 12.00 ч. ќе се одржи тематскиот ден „Здравјето и убавината во функција на современата жена“ кој трета година по ред го организира агенција „Марили“ и е посветен на современата жена со голем број едукации и информации за здравјето, негата и убавината на жената. Присутни се предавачи и компании од областа на медицината, стоматологијата, фармацијата, дерматологијата, козметологија, бизнис психологијата, здрава храна и мода. Влезот е бесплатен и сите влезници учествуваат во наградно извлекување а ќе бидат поделени над 150 награди од компаниите учеснички.

вторник, 21 март 2017

Комплетна содржина на сите предавања со теми, предавачи и тајминг на почнување на предавањата, како и претставување на сите компании кои ќе изложуваат на штандови:

12.00 ч. Отварање и обраќање на Г-ѓа Лидија Трипуноска, генерален менаџер на агенција „Марили“
Вовед на Г-ѓа Елена Стефановска – официјален водител

Распоред на предавања:

• ПЗУ „Ремедика“-Скопје,Предавач:Валентина Сотироска, Доктор на биолошки науки, шеф на лабараторија за асистирана репродкција и ин витро фертилизација,„Криопрезервација на јајце клетки“ 12.30 ч.

• Поликлиника „Дента ЕС“,Предавач:Др. Елена Василевска Ѓеоргиева, Специјалист по ортодонција, Главоболки, хроничен замор, фибромијалгични болки,дали ги знаеме причините? 13.00 ч.

• ПЗУ и Центар за естетика „Др ВАИС“, Предавач:Др. Анета Кајсторовска, „Медицинско козметички решенија кај губењето на косата“ 13.30 ч.

• ПЗУ„Др. Горица“,Предавач:Др. Горица Дачевска,специјалист дерматовенеролог, „Како менопаузата делува на кожата?“14.00 ч.

• „Реплек фарм“ ДООЕЛ, Предавач:Анета Секованиќ, дипл.инженер технолог, Заменик директор на сектор за развој и истражување, HEAVEN7 Biocellular ANTI- AGE мултиактивни препарати со единствена формула против стареење на кожата 14.30 ч.


Пауза 15.00 – 16.00 ч.

• „Дерма Бела“ - центар за медицинска козметика и естетика, Предавач: Др. Весна Ѓорѓиеска- „ULTHERA LIFTING - последно нешто што можете да направите пред хирургија“ 16.00 ч.

• Jeunesse, Предавач: Невенка Ивановска, JADE EXECUTIVE, “ ЖЕНЕС -Систем за подмладување” 16.30 ч.

• EQ Excellence, Стратегиски консултант за Емоционална Интелигенција, Предавач: Нела Јолеска, меѓународно сертифициран тренер на тренери за развој на EQ во бизнисот и образованието, "Како со моќта на емоциите да го отклучиме својот просперитет?"17.00 ч.

• „Арс Луцида“– Коучинг центар, Предавач: Елена Антоновска Едизер, професионален коуч, тренер, регресотерапевт,„Внатрешниот свет на младоста – предизвик или развој“ 17.30 ч.

• Моден консалтинг „House of style“,Предавач: Снежана Богдановска – Сани, моден критичар, „Во името на стилот“ со модна ревија на Олгица Ѓоргиева - моден дизајнер, поддржана и од „Шевро“ – Куманово 18.00ч.

18.30 – 19.00 ч. наградно извлекување


Изложбен дел со штандови
Алеа, Фармамед, Слоуфуд, Натура, БИОкулт, Вардар Експрес, Охридска Банка, Мисс Ен, Моден консалтинг „Хаус оф стајл“,Тесори ди Маре, СВ Компани, Шери Лејди, Афродита С, Реплек Фарм Дооел, Би-Мек, Прециоса, Приве, Модно студио „Дадар“, Оксет
 

Содржината е прочитана 7165 пати.