Инфо

Објавени добитниците на наградите од компаниите учесници на тематскиот ден „Здравјето и убавината во функција на современата жена“

Агенција „Марили“ ги објави добитниците на наградите кои не беа подигнати од лотаријата на тематскиот ден „Здравјето и убавината во функција на современата жена“ одржан на 29.03.2017 во Мултибизнис центарот на Скопски Саем

вторник, 04 април 2017

Агенција „Марили“ ги објави добитниците на наградите кои не беа подигнати од лотаријата на тематскиот ден „Здравјето и убавината во функција на современата жена“ одржан на 29.03.2017 во Мултибизнис центарот на Скопски Саем.

Наградите ќе се подигаат во агенција „ Марили“ од 09.00 -15.30 часот секој ден се до 21.04.2017 год. со влезницата од тематскиот ден и документ за идентификација. Ваучерите од компаниите може да се искористат во период од 30 дена сметано од денешниот датум. За сите дополнителни информации јавете се на 02/ 3128-155.

Список на добитници на награди од тематскиот ден 29.03.2017 со броевите од нивните влезници:

Арс Луцида - ваучери за индивидуални сесии од различен вид со 20% попуст на цената на истите плус книги ‘’Книга на животот‘‘:

1. Виолета Николовска - шифра: 393
2. Ален Кулаковиќ - шифра: 379
3. Сузана Николова - шифра: 955
4. Марија Паунова - шифра: 026
5. Елена Глигоровска - шифра: 090
6. Симона Јованоска -  шифра: 988
7. Весна Стојановска -  шифра: 526
8. Бранко Ангелоски -  шифра: 1217
9. Валентина Наковска - шифра: 469

Хотел Фламинго – ваучер за двајца – хотелско сместување

1. Лидија Грбевска - шифра: 293

EQ Excellence ваучери со 25% попуст за учество на работилница ‘’Силната моќ на женственоста‘‘. Тренингот ќе се одржи на 5ти Април

1. Игор Нестороски -  шифра: 989
2. Христина Стојановиќ - шифра: 291
3. Катерина Китановска - шифра: 1018

Дерма Бела – ваучери

1. Ирена Спировска - шифра: 973
2. Јованка Ивановска - шифра: 1231
3. Ели Јосифовска - шифра: 633
4. Елеонора Гулапчевска - шифра: 482

Тесори ди Маре
1. Жаклина Силјаноска - шифра: 837

Preciosa – ваучери со попуст за накит и украси

1. Светлана Блажевски -  шифра: 296
2. Светлана Ивановска  - шифра: 579
3. Искра Спироска Ивановска -  шифра: 961
4. Маја Петрова -  шифра: 397
5. Анастасија Мојсоска - шифра 1229
6. Симона Нацева -  шифра: 803
7. Олгица Ѓоргиева  - шифра: 484
8. Бојана Бошковска  - шифра: 423
9. Розита Вељаноска -  шифра: 171
10. Виолета Адемоска - шифра: 376
11. Дина Кочан -  шифра: 295
12. Мерима Мурагагиќ - шифра: 389
13. Маре Китановска - шифра: 839
14. Ленче Николова  - шифра: 1207

Prive – ваучери за кислороден третман за лице

1. Сања Јовческа -  шифра: 836
2. Маја Сталеска - шифра: 885

БИОкулт – ваучери во вредност од 600 ден.

1. Искра Петровска Шешова -    шифра: 802
2. Анета Секованиќ - шифра: 298
3. Билјана Марковска - шифра: 838
4. Елена Ристовска - шифра: 752
5. Евгенија Ѓорѓиевска - шифра: 538
6. Марија Мојсоска - шифра: 1226
7. Мери Галапчева - шифра: 965


Реплек Фарм ДООЕЛ – производи

1. Јулијана Велевска - шифра: 982
2. Трајанка Петревска - шифра: 844
3. Антонија Ристовска -  шифра: 753
4. Лилјана Наумова -   шифра: 1019
5. Дејана Јовческа - шифра: 835
6. Катерина Коцева - шифра: 659
7. Олгица Илиевска - шифра: 948
8. Стефанија Дукоска - шифра: 1000
9. Марина Доклевска -  шифра: 840

Др. Ваис – прегледи, скенероскопски преглед на лице, коса и стапала

1. Муневерка Адемоска - шифра: 380

Афродита С - ваучери

1. Колинда Андова - шифра 294
2. Наташа Андрееска -  шифра: 430
3. Ана Апостолоска - шифра: 962
4. Жаклина Стојнева - шифра: 1234
5. Жанета Франгова - шифра: 956

Др. Горица – ваучери

1. Стефани Ѓорѓиевска-шифра: 804
2. Белма Радончиќ-  шифра: 384
3. Марјан Стојнев- шифра: 1232
4. Евгенија Златевска -  шифра: 1228
5. Мариа Жерновска - шифра: 1215
6. Бранкица Крстевска -   шифра: 020
7. Менка Ганчевска - шифра: 303
8. Гоце Николовски -  шифра: 391
9. Силвана Наумовска - шифра: 966
10. Маја Тимошеска -  шифра: 1007
11. Мимоза Богдановска - шифра: 957
12. Павлина Трајкова -шифра: 993
13. Елена Доклевска - шифра: 843
14. Светлана Бошковска - шифра: 426
15. Стефани Стојнева - шифра: 1011
16. Лилјана Филипова - шифра: 279
17. Весна Палазоска - шифра: 231
18. Милена Симовиќ - шифра: 983

Вардар експрес – ваучери со попуст

1. Ивана Петковска - шифра: 163
2. Јулија Донева - шифра: 288
3. Елена Софијанова Кроневска - шифра: 100
4. Валентина Ристоманова - шифра: 970
5. Исидора Јовановска - шифра: 071
6. Снежана Јовановска - шифра: 072
7. Лиле Зафировска - шифра: 227
8. Кети Тодороска - шифра: 581
9. Васе Тодорова - шифра: 262
10. Гултен Даут - шифра: 1002
11. Марина Дојчиновска - шифра: 959
12. Анета Гигова - шифра: 663
13. Фросина Кудина - шифра: 539
14. Саздо Станорови - шифра: 751
15. Кристина Ристовска - шифра: 097
16. Оливера Ивановска - шифра: 059

Cherry Lady – ваучери за професионална шминка

1. Дафина Стерјоска - шифра: 1205
2. Невена Стоева - шифра: 1296


Oxette – ваучери со 30% попуст

1. Билјана Стоилковска - шифра: 561
2. Наташа Ц. Аврамовски - шифра: 206
3. Анка Јоневска - шифра: 1206
4. Весна Блажевска - шифра: 023
5. Лидија Георгиева Лукова - шифра: 300
6. Јасмина Кантарџиева - шифра: 481
7. Мери Морхоска - шифра: 968

Натура – поклони од асортиманот на здрава храна

1. Ана Mеческа - шифра: 096
2. Силвија Бошковска - шифра: 422
3. Благојка Филипчева - шифра: 700
4. Ања Ристова - шифра: 641
5. Гордана Јовановска - шифра: 1081
6. Анастасија З. Панчевска - шифра: 202

Охридска банка

1. Тања Карева - шифра: 075
2. Даниела Јовановска Јорданова - шифра: 934
3. Марија Георгиевска - шифра: 1017


Бимек – пакетчиња Медела (грижа за гради, сет за складирање на мајчино млеко, сет за хранење)

1. Васка Смиљановска - шифра: 940

Мис ЕН – anti age креми и ваучери за третмани

1. Радмила Спасеска - шифра: 990
2. Јована Котевска - шифра:875
3. Марина Христовска - шифра: 964
4. Биљана Јеремиќ - шифра: 551
5. Виолета Михаиловска - шифра: 440

СВ Компани – производи

1. Анета Петревска - шифра: 392
2. Ана Даневска - шифра: 544
3. Сандра Протиќ - шифра: 079
4. Јана Граматниковска - шифра: 624
5. Катерина Георгиева - шифра: 275
6. Ирена Витановска - шифра: 304
7. Катерина Сотировски - шифра: 221

Дента ЕС – третмани за белење заби и третмани – дијамант на заби
1. Биљана Митреска - шифра: 076
ДИЈАМАНТИ:
2. Василка Стефановска -шифра: 1216
3. Ана Шеќеринова - шифра: 151

Ексклузивна награда од Preciosa –бисерна нараквица
Адријана Арсовска шифра: 1212 ( добитничката да се јави во агенцијата за да со неа се направи фотографија која ќе се објави на порталот и ќе се достави во Preciosa)

 

Содржината е прочитана 1368 пати.