Инфо

Пиволенд 2017! Дојди, види, испиј!

Десеттиот јубилеен Пиволенд ќе понуди поинаков концепт и ќе трае шест дена, од 7-12 август

петок, 28 јули 2017

Десеттиот јубилеен Пиволенд ќе понуди поинаков концепт и ќе трае шест дена, од 7-12 август.

Посетителите на Скопското Кале на главната сцена ќе имаат можност да ги чујат Ван Гог, Сарс, САФ, Дј Чваре, Conquering Lion, Ивана Петерс-фронтменот на Негатив, Неверне бебе, Single Ladies-tribute to Beyonce, Нина Јанева, Shine, Chill Play, Dj Strajk, Dj Cena, Sonja Ismail, Dj Dragzi Drags, Dj Tina, South park, Dj Chris, DUOZ, Kepurdath и Дј Славе.

На 8-ми август ќе има и видео бим каде што групно ќе се гледа натпреварот помеѓу Реал Мадрид и Манчестер Јунајтед.

Следуваат уште многу забавни содржини на фестивалот, а во тек и пријавувањето на конкурсот за млади бендови, диџеи и артисти кои сакаат да ја промовираат својата музика пред посетителите на Пиволенд.

 

Содржината е прочитана 286 пати.